tisdag 10 juni 2014

Min fru är otrogen

Otrohet är ett medvetet val,inget misstag


Otrohet-en otrogen partner


En bra relation bygger på respekt och förtroende. Misstankar om en partners otrohet kan därför skapa stora problem och känslor som är svåra att hantera. Magkänslan kan säga att något inte är som det ska, samtidigt som förnekelse, stolthet eller rädsla för att man bara inbillar sig blir handlingsförlamande. I sådana situationer är det nödvändigt att ta reda på sanningen om otroheten, dels för att själv kunna gå vidare, men ibland också till stöd i tvister vid skilsmässa eller om vårdnad av gemensamma barn. Cheaters har stor erfarenhet av otrohetsutredningar och våra arbetsmetoder är diskreta men effektiva och leder till dokumenterat goda resultat. Vår erfarenhet är att otrohet inte behöver sluta med skilsmässa. Men ingen relation överlever de svek och lögner som aldrig blir utredda.



Misstänker du otrohet i ditt förhållande?

Att bli bedragen av sin partner är något av det värsta man kan råka ut för, särskilt om man lever i ett lyckligt och kärleksfullt förhållande där man har lovat varandra trohet. Och skulle det hända, vill du säkert inte bara skydda ditt hjärta – utan även egendom och tillgångar. Det kan därför vara viktigt att du har all information och kan vidta åtgärder, innan din otrogne partner vet att du ”vet”.



Vilka är tecknen på att din partner är otrogen?

Plötsliga förändringar i din partners livsstil kan, men behöver inte, vara tecken på otrohet. Det kan gälla allmänna saker som större omsorg om det egna utseendet/klädseln eller ovilja att planera för den gemensamma framtiden, men också mer specifika beteenden, t.ex.:
-Din partner kommer oftare hem sent efter jobbet.
-Din partner tar med mobiltelefonen in på toaletten.
-Din partner talar ofta om en person, men naturligtvis utan att själv antyda något om en affär (utan att mena det så talar vi ofta om människor vi tänker på).
-Din partner är oftare kritisk mot dig och anmärker t.ex. på ditt utseende.



Tror du att din partner är otrogen? 





Otrohet är vanligt

Otrohet är mycket vanligare än vad folk tror, även bland kvinnor. Det är inte bara män som är otrogna.  En undersökning i England visade att 10% av befolkningen hade en annan far än den de trodde.  När kärleken tar slut i ett förhållande är det väldigt vanligt att ena partern är otrogen mot den andra.
Amerikanska undersökningar har också visat att i 50% av fallen som någon misstänkte att partnern var otrogen visade det sig att det stämde.
Det finns vissa kännetecken på otrohet som kan hjälpa dig att komma underfund med ifall din partner är otrogen. På den här sajten kan du lära dig de vanligaste tecknen på otrohet.

Tecken på otrohet

Här är den långa listan med tecken på otrohet:
Din partners kläder doftar parfym som annars brukar användas av det motsatta könet. Ett klassiskt otrohetstecken Tyvärr är det inte alltid så uppenbart.
Din partner är mer sällan hemma. Om din partner börjar vara borta mer än vanligt kan det bero på att han eller hon träffar någon annan. Undanflykter som att personen behöver jobba övertid och oplanerade ärenden är varningssignaler.
Förändrade telefonvanor. Om din partner förändrar sina telefonvanor, t.ex. slutar att svara i telefon när du är i rummet, stänger av sin telefon eller tar längre tid på sig att ringa tillbaka missade samtal från dig kan det vara ett tecken. Om du har möjlighet kan du kolla i din partners mobiltelefon för att se om han eller hon pratat i telefon länge på konstiga tider. Leta efter tider då han eller hon sagt sig vara på jobbet eller varit ensam hemma själv.
Din otrogne partner rensar snabbt sin datorskärm när du kommer in i rummet. Det är ett tecken på att han eller hon gör något på skärmen som han eller hon inte borde göra. Det kan till exempel vara att surfa på datingsidor eller chatta med någon han eller hon inte vill att du ska få reda om. Om du har möjlighet att kolla din partners surhistorik kan det vara ett bra sätt att bekräfta otrohet. Om din partner systematiskt rensar sin internethistorik kan det vara läge att bli misstänksam.
Din partner är inte lika intresserad av sex som förut. Här bör dock en varningens finger höjas, brist på sexlust kan ha många orsaker, som att din partner är stressad, är sjuk eller kanske helt enkelt inte mår så bra. Din partners sexlust är viktig att hålla koll på av många skäl. Om din partner tappar sexlusten kan det alltså vara bra att först fråga din partner hur han eller hon mår innan du anklagar din partner för att vara otrogen.
Det finns kostnader på kontokortet som din partner inte kan förklara eller din partner har börjat använda sig av kontanter mer än tidigare. Om din partner umgås med någon annan kommer de ha kostnader som din partner vill dölja för dig. Kontanter är spårlösa. Om du upptäcker att din partner har en stor bunt kontanter i plånboken kan du alltid fråga varför.
Din partner tvättar sig oftare. Kan vara ett tecken på att han eller hon blivit extremt hygienisk men kan också vara så att han eller hon försöker dölja någon lukt från dig. Var varsam.
Din partner börjar helt plötsligt ta hand om sig själv bättre. Om din partner helt plötsligt får för sig att börja gå på gym, ändra hårfrisyr, köpa nya kläder och banta kan det vara dags att börja bli misstänksam. Det kanske inte är för din skull som din partner vill göra sig fin, det kanske är för någon annans.
Din partner börjar hålla minutkoll på ditt schema. Ju bättre koll din partner har på ditt schema desto lättare är det för honom eller henne att undvika att bli påkommen. Om din partner börja bli väldigt frågvis om vad du gör på dagarna och när du ska vara var kan det bero på att din partner inte vill råka stöta på dig när han eller hon umgås med någon annan.
Din partner slutar att gulla med dig. Om din partner har fått upp intresse för någon annan människa kommer hans eller hennes intresse för dig att minska. Om du märker att din partner slutat gulla med dig, säga fina saker, kramas och hålla handen kan det vara dags att bli misstänksam.
Din partner är ofta ”för trött” för att vara med dig. Om din partner skyller på trötthet så fort du vill hitta på något, umgås eller ha sex, kan det vara dags att antingen fråga din partner hur han eller hon mår eller börja misstänka något.
Din partner tappar intresse för att hjälpa till hemma. Om din partner har fått någon annan person i tankarna och blivit intresserad av något annat kommer han eller hon med stor sannolikhet tappa intresset för att hjälpa till hemma. Varför städa, laga mat eller hämta barnen när det inte är det man är intresserad av?
Din otrogne partner är översnäll mot dig. Om din partner utan förklaring börjar ge dig gåvor och är snällare än vanligt kan det bero på att han eller hon försöker kompensera för ett dåligt samvete. Dåligt samvete får man av att vara otrogen, kan alltså vara dags att bli misstänksam.
Din otrogne partner finner fel i allt du gör. Det finns inte en människa på jorden som betraktar sig själv eller sina egna handlingar som onda. Vi människor är väldigt duktiga på att rättfärdiga våra handlingar för oss själva. Om din partner är otrogen kan han eller hon börja se fel i allt du gör för att på så sätt rättfärdiga för sig själv att han eller hon behöver vara otrogen.
Din otrogne partner blir går in i försvarsposition när du nämner otrohet. Om din partner är otrogen kommer allt prat om otrohet eller ”att vänstra” att göra honom eller henne väldigt defensiv.  Om personen vill byta samtalsämne, rättfärdigar andras otrohet eller bara verkar allmänt stingslig när samtalsämnet kommer upp kan det vara ett tecken.
Din otrogne partner vill hitta på saker utan dig. Om det helt plötsligt ska vara massor av pokerkvällar med polarna eller tjejkvällar med tjejgänget kan det vara dags att börja bli misstänksam. Aktiviteter som du inte får vara med på kanske bara är en täckmantel för något helt annat.
Gemensamma kompisar ger kryptiska kommentarer. Om era gemensamma vänner börjar göra kryptiska kommentarer eller konstiga anmärkningar kan det vara läge att börja fundera. Det kan vara hintar om något. De bedragne partern är ofta den siste som får reda på något. Vänner och bekanta runt omkring kommer alltid ha få reda på saker först. Håll öron och ögon öppna.
Könssjukdomar är ett säkert tecken på otrohet. Om du får det och inte varit otrogen kan du vara helt säker på att din partner varit det. Dags att gå till läkaren och börja titta på möjligheterna för skilsmässa.
Det dyker upp nya nycklar på din partners nyckelknippa. Om din otrogne partner har ett längre förhållande med en annan person kommer han eller hon förmodligen vilja ha nycklar till den personens lägenhet eller deras gemensamma mötesplats. Om det dyker upp okända nycklar på din partners nyckelknippa kan du fråga var det går. Om personen inte kan komma med en bra förklaring kan det vara otrohet som ligger bakom.
Din otrogne partner rensar bilen på barnens prylar. En älskare eller älskarinna kanske inte uppskattar barnleksaker och barnstolar i bilen när han eller hon blir upphämtad. Att din partner, helt i onödan, rensar bilen på sådana saker innan han åker iväg någonstans kan vara ett tecken på otrohet.
Din otrogne partner ljuger för dig. Om du kommer på din partner med att ljuga för dig, kanske inte berättar hela sanningen om var han/hon varit eller helt enkelt påstår något du vet inte är sant, då kan det vara dags att börja misstänka. Om din partner ljuger om en sak är chansen stor att han/hon även ljuger om annat.
Det dyker upp saker i bilen som inte tillhör familjen. Det kan vara en cigarett-tändare, en påse med saker i eller cd-skivor. Om du vet att det inte tillhör dig, barnen eller din partner har alltså någon annan varit i bilen. Fråga din partner var prylarna kommer ifrån. Verkar han/hon nervös när du tar upp det kan det vara ett tecken.
Din partner verkar gå i andra tankar. Om du har svårt att få kontakt med din partner, som verkar vara uppe i det blå och inte lyssnar på vad du säger, kan det vara ett tecken på att han/hon tänker på någon annan.
Din otrogne partner får en plötslig ökad sexlust med dig och vill prova nya sexställningar,ofta på nya platser med risk för upptäckt.

Varning angående otrohetstecken

Sajten handlar om tecken på otrohet. En varning ska dock utfärdas, i minst lika många fall som partnern är otrogen kan det också vara så att han eller hon inte är det. Forskning säger att i 50% av fallen då en kvinna misstänker att hennes man är otrogen så är han det. Det är visserligen en hög siffra men den säger också att i hälften av fallen så är mannen faktiskt inte otrogen.
Ibland kan det faktiskt vara sant det din partner säger. Om din partner uppvisar något av tecknen nedan behöver det inte betyda att han eller hon är otrogen. Det hela ska sättas i sitt sammanhang. Om personen dock uppvisar samtliga eller väldigt många av tecknen kan det dock vara dags att ifrågasätta relationen.
Friskrivningen är alltså att: Din partner kan uppvisa alla tecken nedan och samtidigt inte vara otrogen. Det samma gäller också åt andra hållet. Din partner kan vara otrogen utan att visa upp något tecken på otrohet.

Hur man avslöjar otrohet

I dagens internetsamhälle med goda kommunikationsmöjligheter är det lätt att hålla träffa nya personer i helt fel syfte. Datingsajterna lockar din partner att träffa nya personer och facebook lockar med gamla flammor. Att använda moderna hjälpmedel för att vara otrogen lämnar dock spår. Internet är inte anonymt och allt du gör sparas.  Det finns många sätt som du kan vända detta till din fördel och avslöja otrohet.

Har du tillgång till din partners dator?

Datorn är den moderna människans viktigaste kommunikationsverktyg. Det är med datorn vi pratar, chattar, mailar och har kontakt med andra människor. Även de vi egentligen inte borde ha kontakt med. Om du har fri tillgång till din partners dator är det bara att rikta ett stort grattis till dig. Din partner kommer ha väldigt svårt att gömma något för dig.

Logga in på din partners facebook

Facebook lockar med många kontakter med det motsatta könet. Om din partner är otrogen med någon ur sin vänskapskrets kommer det garanterat finnas spår av det på hans/hennes facebook. Om du har tillgång till din partners dator kan du med största sannolikhet också logga på facebook också. De flesta brukar spara lösenordet i browsern, om din partner gjort det har du tillgång.
Börja med att kolla privata meddelanden. Sådant som skrivs på väggen och kommenterade statusuppdateringar kan du se ändå. Det är de privata meddelandena du är mest intresserad av. Kolla också vilka din partner puffat eller fått puffar av. Puffningen (engelska ”poke”) är ett flörtigt sätt att inleda kontakt med någon.

Kolla surfhistorik

En webbläsare sparar information om alla sidor din partner besökt och när han eller hon gjorde det. Det går visserligen att manuellt rensa sin surfhistorik men de flesta vet inte hur man gör eller tänker inte på det. Om du har tillgång till din otrogne partners dator kan du enkelt kolla vilka sidor han eller hon har varit inne på.

Kolla din partners sparade lösenord

Som nämnts tidigare är det vanligt att man låter webbläsaren spara lösenorden för sajter man besöker. Även om din partner rensat sin surfhistorik finns det möjlighet för dig att se vilka sajter han eller hon besöker genom att kolla för vilka sajter det finns sparade lösenord. Om du upptäcker att din partner har konton på datingsidor kan du med hjälp av lösenordet logga in och se vad han eller hon har för sig där.

Kolla din partners mobil

Det förmodligen enklaste sättet att kolla om någon är otrogen är att titta i den personens mobiltelefon. Börja med att läsa några sms. Har din partner skickat till eller fått sms från många personer av det motsatta könet? Står det något i smsen som avslöjar otrohet?
Nästa du kan kolla är samtalslistan. Kolla om din partner har ringt långa samtal till någon vid tillfällen han eller hon sagt att hon gjort något annat. Om din partner till exempel pratat väldigt mycket med sitt ex utan att nämna det för dig efteråt kan det vara ett tecken på att allting inte står rätt till.

Kolla din partners mobilräkning

Om du inte har tillgång till din partners mobiltelefon kanske du har tillgång till hans telefonräkning. Många telefonbolag specificerar alla ringda telefonsamtal på räkningen. Kanske kommer räkningen med brev hem till er, då kan du läsa det när din partner inte ser.  Om ni får räkningen på er gemensamma internetbank kan du kolla den där.
Birka Secret
Att din partner är på Birka Secret bekräftar inte att han eller hon är otrogen,det är ett bevis på att något saknas-ta reda på vad under ödmjuka former.
Visit Birka Secret

Inga kommentarer: